Mama told me not to.

Mycket är i luften. Mycket som öronen ska hållas för på. Mycket som sägs på liten grund. 

Mycket som skakar benet på var sin sida. Monstret som rycker i byxbenen och försöker välta, putta och rucka omkull en. 

Eskalering eskaleras och det känns som en enmansshow. Som att vara den som är inne i hjärnan och försöker sortera snabba tankar. 

 

Det blir svårare än svårt att göra det som känns rätt för tillfället. Mest för att vägen och känslan dit är skuldfylld även om det är en känsla som inte ska tillhöra vägen. 

 

Nu ska jag försöka packa till Branäs. Tyvärr kommer jag vara orolig längst in på stora dagen. 

 

 

Men allt kommer bli bra. Så småningom. 

 


So close and still so far.

Dagsplanerna blev ändrade. Vare sig man ville eller inte. Jag som längtar och saknar får nu vänta och sakna lite till. Förtvivlat omvänt endast. 

 

Rösterna är höga och starka. På mindre sträcka än någonsin. Hur förbaskat jag än försöker så blir det ändå som det blir. Fast istället för att se det som att man misslyckas, se det som om det var det som var menat att ske. 

Det kommer bli bättre. Bara jag vågar lämna mina fix idéer och konservativa tankar och låter mig släppas in i framtiden. Vilket är ett av det svåraste jag kan göra. 

 

Ett långsiktigt mål, som har varit en sten i ungefär 10 år blivit nådd. Överraskande att det var det målet som blev nått vid dessa tider. 

 

Den första av dem första gavs bort i julklapp. Nyligen upphängd och analyserad. aaow. Dubbla budskap från hjärtat. Jag vill så gärna och ny information får hjärtat att slå dubbelslag och använda handen. 

 

Fantasivärlden var fantastisk igår. Synd att man inte har årskort. 

Inte lika kul var att det verkade som om 30 minuter var 5 minuter. Och att mycket folk som är bra missades och inte syntes till i mitt perspektiv. 

Men det hade bara varit bonusar. 

 

 

Förövrigt så är måla ett abstrakt sätt att skriva. 

 

HEJDÅ. 


Love is peace when peace is fragile.

Årets jul har hittills varit som vanligt och samtidigt inte någonting som helst vanlig. Utsidan är som vanligt, förutom en stor samling atomer. Insidan snurrar runt som en centrifug.

Atomerna däremot finns kvar, de har bara byggts om till någonting annat, någon annanstans. 

 

Åhléns är avklarat för den här gången och jag är åter i statusen livsnjutare. Denna gången med en uppdaterad budget. Nya möten, nya människor och nya erfarenheter. 

Vissa var bubbel och framtid. Och då tiden är nu, och inte förr och imorgon. 

Nu, får förr att inte bli imorgon. Och det behövs. 

 

Biljetter till ikväll är förhoppningsvis fixade och vi peppar för fullt. Jag ska dansa på bord och snurra runt i en för kvällen fantasivärld. Förhoppningsvis. 

 

Nya ansikten och människor ska mötas. Vänner av vänner. Syster ska visa mig hennes värld och hennes umgängeskrets. 

Förövrigt kom hon ner nu och sprider UNDERBAR lukt genom att massor av hennes färgglada och hårda paket innehöll hårprodukter. Me like. 

 

Nu ska jag duscha och se om jag kan få låna lite av hennes revolutionerande julklappar. 

Tjing och god jul. 

 

 

Och det peppas till max till Branäs och nyår!! 


Life is a roller coaster.

Det går bra på Åhléns. Jag jobbar. Jag sliter. Jag gör paket - vissa fina men dem flesta åt helvete. Jag ger kvitton och jag ler. Allt som förväntas av mig!

 

Mina fötter dör och längtar efter skumbad på kvällarna. Min hjärna och kropp som fortfarande är i barnastadiet vad gällande sömn kräver och skriker till mig att gå och lägga mig. 

Det gjorde att jag kom till sängs innan klockan slog nio igår. 

Det var också första gången jag gjorde det sedan jag var............... arton.  

 

En kul grej är att jag nu är arbetskollega med en ex arbetskollega. Världen är liten. Göteborg är litet. Tjörn är litet.

 

Jag tycker vissa folk beter sig som svin - och för en gångs skull känner jag att jag har grund för det. Tror jag. Velar och irrar som vanligt och vill inte tro. 

Även beslut som går mot vad man "ska göra" och vad jag tycker man ska göra har gjorts. Stegvis och smygande. Även om jag helst inte vill så vet jag att det blir bäst så. 

 

Imorgon måste jag köpa klart mina klappar. Tjo!


You're the target I'm aiming on.

Förövrigt skrattade vi helhalva kvällen över killen som frågade efter om vi hade efterfest. 



There I was, completly wasted.

Jag känner mig som en radiostation!!!!!! 

Ligger och lyssnar på BRA låt på ipod, men det låter som en coldplaylåt spelar i ena hörluren och tiger lou i ena hörluren?!

 

 

HAVE I GONNA NUTS?!?!?!?!???!

 

 

Förövrigt är det lucia idag. Fast det känns NOLL lucia eller julstämning här. Ändå julkänslan var när jag stack och tjuvåt en julbuffé här i göteborgstrakterna. Det var gott!


It just sit there and stares at me.

Jag har fullt upp på dagarna - iallafall för att vara för stunden en arbetslös person. Eller ja. Då räknas ju en händelse per dag som fullt upp. 

 

Idag har jag tillochmed två händelser. Och jag gick upp okristligt tidigt! Det ni! 

Var upp med tuppen för att lära mig alla Åhléns vett och etikett regler. och ja de är inbankade i skallen vid det här laget! Även imorgon blir det upp med tuppen då kassan ska läras in. 

Förövrigt säljer Åhléns för 57 miljoner (57!!!!!) (MILJONER!!) under bara december månad.

Cash is king. Namnbricka är införskaffat och jag är sjukt pepp på att börja slita med serviceyrket igen! 

 

Nu kommer snart kick och hämtar upp mig. Vi ska på operan och kolla askungen. Det roligast i kråksången är att det är sjukt rabatterat pris eftersom Kristins jobb är i vanliga fall att se söt ut just på operan. 

 

Och just det!! det viktigaste av allt är att vi ska ta ett glas vin innan vi drar oss bort. mumma.......


Strange, but not a stranger.

Man seglar bara ensam om man inte tror att det går att segla tillsammans. 

De tankar behövs alltid och kommer alltid vara nödvändiga. 

 

Det finns för övrigt IP-adresser så du kan lika gärna skriva vem du är. För jag vill att du står för det om du säger så. 

 

Jag har ett ben på en sida och det andra benet på motsatta sidan. Rädd för att röra mig, rädd för att göra fel, rädd för att göra rätt. Ord, meningar och stavelser tänks noggrant ut innan mina läppar bildar och formar. 

 

Jag är rädd för att såra de som jag tycker så mycket om, rädd för att förlora men samtidigt så rädd för att få.

Ilska, vrede och raseri pushar, bankar och slår och tar större och större och mycket plats. Jag är arg. Så in i helvete.

 

Mjuka tankar har fått ett hårt skal.

Skalet hårdnar från dag till dag, men mjukhetens massa förblir den samma. 

 

 

 

 

 

 

 

Och jag är bra som fan.


RSS 2.0